Oude Balksterweg 2, 8567 HJ Oudemirdum | Tel. (0514) 57 13 19 | receptie@campingdebosrand.com | contactDeutschNederlands

ArcaboOrlando

Te koop Arcabo Orlando

Chalet te koop in Friesland

Prijs € 47.950

Camping ‘de Bosrand’ in het Friese Oudemirdum is een verzorgde en sfeervolle camping voor zowel 55-plussers als jonge gezinnen. Op deze camping, met een mooie 9.0 (!) als ANWB cijfer, staat dit prachtige chalet.

Deze Arcabo Orlando is zowel binnen als buiten zeer goed onderhouden en heeft een aantal interessante extra’s zoals een luxe RVS combi magnetron, een CV HR ketel en een luxe kastenwand in de ouderslaapkamer. Het chalet meet 11.00 bij 4.00 meter en de onderzijde is afgewerkt met een staalplaat met vier hoekstukken.

Het chalet heeft twee slaapkamers. De ouder slaapkamer heeft een tweepersoonsbed. In de 2e slaapkamer staan twee enkele bedden. Ook deze slaapkamer beschikt over voldoende kastruimte. In de betegelde badkamer vind je een douchecabine, een wastafel met onderkast en het toilet.
De keuken is voorzien van veel opbergruimte en beschikt, naast de inbouw combi magnetron, over een inbouw koelkast en een complete keukeninventaris. Vanuit de keuken loop je de ruime woonkamer in die compleet gemeubileerd is. De schuifpui naar het hardhouten terras en de goed onderhouden tuin maken het plaatje compleet.

De tuin is netjes aangelegd, ligt aan het water en staat garant voor vele uurtjes genieten. Hier kom je zeker tot rust.

In het onderhoudsvrije schuurtje van waxed wood is verlichting en stroompunt. Tuingereedschap en tuinmeubilair wordt allemaal meegeleverd!

Nieuwsgierig geworden?
Maak een afspraak met Camping de Bosrand en wij laten je graag kennismaken met de camping en dit prachtige chalet.

 

Orland1klein
Orland3klein
Orland4kopie
Orland2klein
Robe De Mariée festklänningar Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning