KamperenGroot

Camping de Bosrand

Welkom op Camping de Bosrand in het Friese Oudemirdum, een verzorgde en sfeervolle camping voor zowel 55-plussers als jonge gezinnen. De camping is rustig gelegen in een bosrijke omgeving aan de rand van de Gaasterlandse bossen. Vanaf de camping kunt u zo de bossen in wandelen of fietsen om te genieten van een bijzonder mooi stukje Friesland. Het IJsselmeer ligt op 2,5 km afstand. En voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in ons brinkdorpje Oudemirdum terecht, ongeveer 2 km vanaf de camping.

Camping de Bosrand biedt ruime toeristische comfort kampeerplaatsen voor tenten, campers, toercaravans, en seizoensplaatsen voor toer- en stacaravans. U kunt ook kiezen voor XL kampeerplaatsen met privé sanitair voor tenten, campers en toercaravans. 
Uw auto kunt u bij uw tent, caravan of camper parkeren. Het nieuwe, luxe toilet- en douchegebouw is verwarmd en rolstoelvriendelijk, heeft een babywasruimte, 2 wasmachines, 2 drogers en een centrifuge. Met een kaartsysteem kunt u douches en warm water voor handwas en afwas bedienen.
Ook wij kiezen zoveel mogelijk voor duurzaam. Dus het afval wordt gescheiden, elektriciteit wordt verrekend naar verbruik.

Ideaal voor jonge gezinnen
Voor de kinderen zijn er diverse speelgelegenheden met een speelvijver,  zandbakken, schommels, speeltoestellen, skelters, een trampoline en een tennistafel.

Heerlijk voor 55-plussers
Ook voor 55-plussers is Camping de Bosrand een ideale stek . ’s Avonds is het op de camping rustig, en geniet u na van een heerlijke dag vol uitstapjes.

Online boeken:

KleineFotos
KleineFotos3
Kleinefotocamping
KleineFotos4
Robe De Mariée festklänningar Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning