kamperennieuw

Camping de Bosrand

Welkom op Camping de Bosrand in het Friese Oudemirdum, een verzorgde en sfeervolle camping voor zowel 55-plussers als jonge gezinnen. De camping is rustig gelegen in een bosrijke omgeving aan de rand van de Gaasterlandse bossen. Vanaf de camping kunt u zo de bossen in wandelen of fietsen om te genieten van een bijzonder mooi stukje Friesland. En voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in ons brinkdorpje Oudemirdum terecht, ongeveer 2 km vanaf de camping.

Camping de Bosrand biedt ruime comfort kampeerplaatsen voor tenten, campers, toercaravans, en seizoensplaatsen voor stacaravans. U kunt ook kiezen voor XL kampeerplaatsen met privé sanitair voor tenten, campers en toercaravans. Daarbij biedt Camping de Bosrand ruime jaarplaatsen voor chalets. Een eigen chalet kopen of een chalet van ons huren? Het is allemaal mogelijk. De chalets en de XL kampeerplaatsen zijn gelegen op Buitengoed Gaasterland, dit is een uitbreiding van Camping de Bosrand. 
Uw auto kunt u bij uw tent, caravan of camper parkeren. Het nieuwe, luxe toilet- en douchegebouw is verwarmd en rolstoelvriendelijk, heeft een babywasruimte, 2 wasmachines, 2 drogers en een centrifuge. Met een kaartsysteem kunt u douches en warm water voor handwas en afwas bedienen.
Ook wij kiezen zo mogelijk voor duurzaam. Dus het afval wordt gescheiden, elektriciteit wordt verrekend naar verbruik.

Ideaal voor jonge gezinnen
Voor de kinderen zijn er diverse speelgelegenheden met een speelvijver,  zandbakken, schommels, speeltoestellen, skelters, een trampoline en een tennistafel.

Heerlijk voor 55-plussers
Ook voor 55-plussers is Camping de Bosrand een ideale stek . ’s Avonds is het op de camping rustig, en geniet u na van een heerlijke dag vol uitstapjes. Thuiszorg of maaltijdvoorzieningen nodig? Geen probleem. U vraagt, wij regelen het voor u!

nieuw_0002_Laag 4
vogelnestschommel
55plusser
bosrandnieuw_0010_IMGP0337
Robe De Mariée festklänningar Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning