Oude Balksterweg 2, 8567 HJ Oudemirdum | Tel. (0514) 57 13 19 | receptie@campingdebosrand.com | contactDeutschNederlands

Chaletpark-groot

Chaletpark Buitengoed Gaasterland

U kiest een huurkavel voor uw chalet op het park, dat is omgeven door heel veel groen en een mooie waterpartij.

De kavels hebben een grootte van  250 m2 en 350m2. Alle kavels zijn voorzien van 25 Ampère elektriciteit, CAI, aansluiting op gasnetwerk en internetaansluiting. Hierop plaatst u naar keuze een luxe chalet van Arcabo tot  70m2 groot. Nagenoeg alle modellen zijn nu al op ons park aanwezig, komt u dus gerust even kijken. Zo ziet u ook direct in welke mooie omgeving uw toekomstige chalet en kavel zijn gesitueerd. Voor een prettige landschappelijke uitstraling is afgesproken alle chalets van hetzelfde merk Arcabo in hetzelfde kleursegment uit te voeren.

Alles wordt voor u verzorgd
Uiteraard leveren wij u alle modellen van Arcabo. Wilt u een specifieke aanpassing, zoals een andere indeling? Dan kunt u dit rechtstreeks via ons met de dealer overleggen. Koopt u een standaardchalet van Arcabo en huurt u daarvoor bij ons een kavel? Dan handelen wij alles voor u af, tot en met een vlekkeloze plaatsing. U hoeft dus niet met meerdere partijen te onderhandelen. Voor het traject van aankoop tot en met plaatsing kunt u een gemiddelde periode van twee maanden aanhouden. Op deze website ziet u ook welke chalets momenteel op Buitengoed Gaasterland te koop zijn.

ChaletparkKlein1
ChaletparkKlein2
ChaletparkKlein3
ChaletparkOnder
Robe De Mariée festklänningar Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning